Referens

Referenser

“Annette Wendin kom in i projektet i ett mycket pressat läge. Genom sin höga kompetens, tydlighet och positiva attityd blev hon en viktig faktor till varför Eurovision Song Contest i Malmö blev en sådan succé för Malmö Stad.”

Karin Karlsson, Huvudprojektledare ESC, Malmö Stad

 

” Efter ett års mentorprogram med Annette känner jag mig starkare och säkrare på det jag gör. Jag har fått med mig en hel del verktyg som jag kan använda. Annette har fått mig att tänka på ett annat och bättre sätt. Jag har fått hjälp med att reda ut problem och hon har stöttat mig med goda råd. Jag har blivit tydligare i min kommunikation och säkrare i min roll. Jag är också mer klar över vad jag vill.”

Metta Lundquist, Senior projektledare, IT, Cloetta

 

“Annettes inspirerande föreläsningar gör att man kommer tillbaka till jobbet med förnyad energi samt lust att använda de nya verktyg man fått under kursen. Hon har förmågan att både inspirera och tydliggöra processen som styr projektet, och har utöver kunskapen om projektledning även en väldigt god personkännedom vilken alla har nytta att ta del av. Annettes verktyg fungerar i mina projekt, hjälper mig att styra mot rätt mål och att få en bättre överblick över helheten samt styra mina intressenter.”

Jörgen Sörum, Produktionschef, Skanska Direkt

 

“Annette Wendin är en erfaren och duktig utbildare och coach för projektledare. Hon varvar egna erfarenheter och övningar med viktig teori för att på detta sätt åskådliggöra vad projektledning verkligen handlar om. Annette levererade framgångsrikt en internationell projektledarutbildning hos Leaf och hjälpte oss samtidigt att etablera både en projektprocess och en certifieringsprocess. Då Annette skapade ett stort förtroende i organisationen verkar hon fortfarande som coach för några av våra nyckelprojektledare.”

Annika Sahlström, Utvecklingsdirektör,  Leaf

 

Några av de företag vi arbetat med de senaste 10 åren

2 Thoughts on “Referens

  1. Extremely hlepful article, please write more.

  2. I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Keep up the excellent works guys Iˇve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site 🙂
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *