MindPower©

Under de senaste 10-15 åren har det forskats otroligt mycket på hjärnan och en ny vetenskap har växt fram i neuro science. Genom att medvetet använda denna vetenskap kan vi skapa flöde i våra liv, påverka våra känslor och upplevelser genom positiva hormoner.

Vi har flera program och produkter för att skapa FLOW som kommer att presenteras här på sidan inom kort.


Boka in en individuell session för theta brain wave coaching och skapa det liv du vill ha. Boka tid

 

Annette Wendin är sedan 2004 certifierad Advanced Theta Healing Practitioner© och Master Coach och tillhör the school of wisdom. I en unik förändringsprocess med intuition, mastercoachteknik och en hjärna i thetafrekvens, undanröjer hon begränsande föreställningar och gör omedelbara och bestående energiskiften. Ta bort blockeringar, rensa ut negativa energier, ta tillbaka den kraft Du förlorat i dåliga relationer, bli av med fobier eller dålig karma. Lär Dig var Du har Dina energimässiga gränser, så Du slipper vara rädd för Din egen kraft. Uppnå kärlek, tillit och respekt med ett andetag.

Annette är också en ”master of manifestation”,  så kom gärna med Din önskelista, så lägger vi tillsammans Din beställning till den högre kraften i Dig och runt Dig.

Theta Healing© är en internationellt vedertagen metod, grundad av Vianna Stibal, med 10 000-tals utövare i över 100 länder.

Läs mer om hur metoden i en artikel som Annette skrivit. Artikel Theta Brain Wave

Kurs: Master of  Manifestation©

Den här helgkursen har förändrat liv för tidigare deltagare. Än hinner du anmäla dig för att skapa det liv du vill ha.

Är du redo för ett positivt energilyft i din tillvaro? Du får det du beställer i luckan. Vill du sluta vara ett offer för dina energikrävande tankar och uppleva sinnesro, glädje och överflöd? Vill du lära dig hur du kan styra din hjärna i stället för att den styr dig? Vill du veta hur du gör för att få allt du vill ha in i ditt liv?

Ett tillfälle för dig som vill förstå hur du kan förändra dina begränsande tankar med lätthet och förvandla ditt liv till det du liv du vill leva.

Du får det du beställer i luckan, så det gäller att veta vad du vill ha. Vi börjar där i den här kursen – att tona in på vad det är du vill. Skriv gärna önskelistan innan du kommer.

Vi har alla tillgång till tankens kraft och med rätt teknik kan du förstärka dina manifestationer och få förändring att ske omedelbart. Här lär du dig en snabb metod som slår the Secret med hästlängder.

I denna kurs lär du dig att få tillgång till din intuition – precis när du vill. Uppnå närvaro och fullständig sinnesro – precis när du vill. Fylla dig själv med ny energi – precis när du vill. När du har tränat upp din förmåga att hantera tekniken jag lär ut, kommer du att på 30 sekunder kunna förändra ditt tillstånd och transformera ditt liv.

Du lär dig också hur du kan ta reda på vilka begränsande uppfattningar du har om dig själv – och hur du blir av med det som begränsar dig – om du vill.

Många har gått i terapi i åratal för att få en sund tillit till sig själv och andra – från den här kursen har du den visheten med dig hem.

Det krävs inga förkunskaper mer än nyfikenhet, öppenhet för att det kan finnas en kraft större än vi själva och en sann vilja att skapa ett liv för dig själv i kärlek och glädje.

Innehåll i kursen:
– Sätt din vision
– Manifestera med kraft
– Att släppa taget och låta universum göra sitt
– Hur vi använder frekvensen i vår hjärna med fördel
– Hur vi håller energikroppen (själen/anden) i trim
– Hur vi tar reda på vad vår hjärna tror är sant om oss
– Hur vi programmerar om vårt undermedvetna och lever den sanning vi vill leva

Datum våren 2017:

11-12 mars i Stockholm, Anmäl dig här.

25-26 mars i  Malmö, Anmäl dig här.

Pris 2800 kr/pers inkl moms,

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *